Vill du veta först?

publicerat i Företagande;
Jag har nu fixat så att man kan prenumerara på nyhetsbrev från Lisbom Art & Design. Där kommer det berättas om nyheter, extrapriser och så småningom rabattkoder. Nyhetsbreven kommer att ge ut en hel del information innan den publiceras i bloggen eller i facebookgruppen. Kommer att skickas ut ca två gånger i månaden.
 
Så vill du prenumerera på nyhetsbrevet? Klicka på länken! :) 
 

3D art

publicerat i Allmänt;
Herregud vad knepigt det är! Suttit och kollat på filmer om hur man gör och det som jag lyckats skapa är en fågel (?). Men riktigt roligt är det! :)
 
Har ni testad 3D någon gång?
 
 
 
 

Höstplaner

publicerat i Företagande;
Har en del planer om vad jag ska göra med företaget till hösten. Sortimentet kommer att utökas, vill ni ha smygvisningar kan ni kika på min instagram. Där lägger jag ut lite bilder som inte dyker upp i bloggen :) ( Lisbom på instagram)
 
Jag håller även på att jobba med en helt ny webbshop. Den kommer att finnas på svenska och engelska. Även möjlighet till olika rabattkoder och presentkort. Ska bli så roligt! Men det kommer dröja lite med den nya shoppen för det är en hel del arbete med den. Men nya produkter dyker upp inom kort! :)