En liten

publicerat i Allmänt;
Suttit och ritat lite, äntligen! När man inte har ritat på ett tag så är det så svårt att börja igen, det känns som att vad man nu än ritar inte kommer bli lika bra som det brukar. Det känns helt enkelt som att man inte kan. Men när man väl kommer igång så lossnar spärren och det blir som vanligt igen!
 
Har ni några tips på hur man ska få igång inspirationen?
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Gu va duktig du är!
SV: hah ALLT från body shop är FANTASTISKT

Svar: Tack :D
Lisbom - Lisas Teckningar

2:a kommentar, skriven , av GeMina Arts:

vilken fin!

sv: ja verkligen kul! absolut, vi kommer skriva om det på bloggen också :)

3:e kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Ett tips med att få ingång inspirationen är att kolla igenom gamla arbeten som du har gjort, du blir man alltid lite extra glad och sen kan du alltid tänka: fan vad bra jag är! Så brukar jag göra när det gäller fotograferingen, sen brukar jag alltid öva, öva. Man blir inte alltid 100% nöjd men övning ger ju alltid färdighet :D Sen kan du också spana in olika bilder på nätet som andra har tecknat för att få inspiration till att bli bättre. Men sen tycker jag att du är sjukt bra redan som du är! Och jag hoppas att du verkligen tar åt dig av etta för jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att bli så duktig som du är!

Svar: Åh tack! Förlåt för väldigt segt svar! Man blir som glad av att se gamla verk som man gjort men jag brukar nästan kunna känna att "sådär bra är inte jag" och tror att jag inte kan göra det igen.. haha! Fast det bästa ärt nog att kolla på gamla verk och tänka "fan vad mycket bättre jag blivit"! :)
Lisbom - Lisas Teckningar

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

herrejävlar va grym du är!!:)

Svar: Tack :D
Lisbom - Lisas Teckningar

Kommentera inlägget här :